1ste BurgerSalon inspraak, participatie en transparantie

Omdat er tijdens de verkiezingen van afgelopen zondag geen burgervertegenwoordiger verkozen werd, heeft deBurgers beslist om de derde Burgerraad voorlopig te annuleren. In de plaats daarvan organiseren we op donderdag 25 oktober 2018 het 1ste BurgerSalon voor inspraak, participatie en transparant beleid.

deBurgers nodigt alle geïnteresseerde inwoners uit op een informele ontmoetingsavond voor een open en inspirerend gesprek over hoe de toekomst van inspraak en transparantie er in onze gemeente zou kunnen uitzien. Praat jij liefst onder 4 ogen of liever in een kleine of grote groep? Of wil je enkel komen luisteren? Alles is hier mogelijk.

Willen de inwoners in onze gemeente wel inspraak en een transparant beleid? Wat versta jij hieronder? Hoe moet dit volgens jou in de praktijk gebracht worden?… Op die vragen en meer, zoeken we samen met jullie naar een antwoord. En dit in een rustig en ontspannen kader, waar we elk van jullie de gelegenheid willen bieden om jouw ideeën en verwachtingen hierover met elkaar uit te wisselen.

deBurgers wil zich de volgende 6 jaar actief en positief inzetten als bruggenbouwer. Wij kiezen ervoor om het nieuwe gemeentebestuur te helpen en te steunen met het organiseren van meer inspraak en transparant overleg in onze gemeente. Zo willen we het contact tussen alle burgers en de gemeentepolitici helpen verbeteren.

Wanneer: donderdag 25 oktober vanaf 20u
Waar: ’t Wit Huys ter Miereyck, Netestraat 4, 2280 Grobbendonk
Inkom: gratis
Wie: Iedere inwoner van Grobbendonk en Bouwel die inspraak en participatie belangrijk vindt.

  

Share:

Author: deBurgers