Nieuwe website voor inspraak en transparante informatie!

Vanaf vandaag kan je op de website burgerplatform.be alle informatie vinden betreffende het beleid en bestuur van Grobbendonk en Bouwel.

Feitelijke berichtgeving maar ook kritisch wanneer nodig. Alle informatie die bijeen gesprokkeld kan worden door burgers is hier in te kijken.

En ook jij kan daaraan meewerken. Heb je informatie gebaseerd op feiten of documenten, bezorg ze ons. Schrijf zelf een begeleidend bericht in mensentaal om te publiceren.

Elke maand worden de agenda, notulen en het live verslag van de gemeenteraad eveneens gepubliceerd. Transparant, in mensentaal en gemakkelijk door te nemen.

We publiceren ook graag elk verslag, officieel of zelf geschreven over de vergaderingen van de adviesraden. Het is niet makkelijk om daar als gewone burger zitting te krijgen dus zijn we op zoek naar burgers in die raden die hierover transparant willen berichten.

Neem zeker ook een kijkje op de participatiepagina waar je kan meebouwen aan onze gemeente. Heb je een voorstel of wil je mee positief debatteren over de voorstellen van je medeburgers is dat de plaats waar dit permanent mogelijk is. Gedragen voorstellen zullen op een gegeven moment aan alle gemeenteraadsleden overgemaakt worden.

En natuurlijk de pagina met allerlei links naar interessante informatie voor elke burger.

Ook daar kan je meewerken. Heb je een artikel of website gevonden met een specifiek belang dat ook in onze gemeente relevant is of kan zijn, geef het door ter publicatie.

Samen bundelen we voor iedereen alle informatie. Transparant zoals het hoort en als voorbeeld voor het bestuur van Grobbendonk en Bouwel.

Share:
deBurgers

Author: deBurgers