Gemeenteraad 14/11/17 VERSLAG

De afgelopen gemeenteraad was er weer eentje met veel volk en debat. De Burgers van Grobbendonk en Bouwel hebben met zekerheid nu al een effect op de lokale politiek. Duidelijk is ook dat de volgende coalitie al gemaakt is. Tenminste de afspraken voor na de verkiezingen. Het zal de aandachtige, kritische en analyserende toeschouwer niet ontgaan zijn dat het één-tweetje tussen Taelman (GIB/OVld) en Van Meensel (NVA) over “Wonen in het bos” duidelijk vooraf afgesproken was. Alles om de stemmen van de weekendzone bewoners binnen te rijven.
En eigenlijk een doekje voor het bloeden want het unanieme akkoord van de gemeenteraad, onthaald op applaus, gaat enkel over de wil om alles te doen voor een oplossing. Iets wat de vorige besturen van de afgelopen 30 jaar ook allemaal te kennen hebben gegeven. Niks meer en niks nieuw. Nu nog enkel te weten komen wie in de gemaakte afspraken de volgende burgemeester wordt, Verhaert, Van Meensel of misschien wel een wit konijn. Alles is mogelijk als je na verkiezingsdag zes jaar lang geen rekening moet houden met de burger en gewoon doet waar je zin in hebt.
Gelukkig heeft de burger in Grobbendonk-Bouwel op 14 oktober 2018 ook de keuze om voor zichzelf te kiezen. Voor een eerlijk en transparant beleid dat door alle burgers samen wordt vormgegeven, en aangepast als het nodig is, op voortdurende basis tijdens de hele bestuursperiode. Voor volledige controle. Voor De Burgers van Grobbendonk en Bouwel.

Author: deBurgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *